Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 19 Μαρ 2012




Μοναχικό Νησί....είναι το όνομα αυτού του συγκροτήματος  που μας έρχεται εξ Αμερικής με τρομερή διάθεση να σπάσει πλάκα, να τραγουδήσει (πραγματικά καλή) Rap and RnB, να σατιρίσει τους γκανγστερ-ραπάδες με τα μλινκ-μπλινκ και τα αμάξια που χοροπηδάνε...αλλά πάνω απο όλα δεν το παίζουν ποιοτικοί ή κάποιοι. 
  Παρουσιάζουμε λοιπόν τους Lonely Island!!!!  



Οι Lonely Island είναι τρεις κωμικοί από το SNL(Κωμική εκπομπή που παίζεται απο το 1975), οι Άντι Σάμπεργκ, Ακίβα Σάφερ και Τζόρμα Τακόουν, . Πέρα από τους κωμικούς στίχους και τα  cameos, οι τυπάδες προσπαθούν να κάνουν τα ίδια τα τραγούδια τους και τα βίντεοκλιπς (που είναι πρωτότυπα, όχι διασκευές) να μοιάζουν κανονικά, αν τα ακούσεις χωρίς να βλέπεις το βίντεο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχωρίσεις απο τα κλασσικά RnB κομμάτια, κοροϊδεύοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τηn αμερικάνικη χιπ-χοπ και RnB μουσική. Το αποτέλεσμα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ξεκαρδιστικό.

  Αυτό που τους κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντες είναι οι εμφανίσεις διάσημων στα τραγούδια τους και στα βίντεοκλιπς τους με ονόματα όπως ο Τίμπερλεικ, ο Akon και η Τζέσικα Άλμπα!

 Αναλυτικά:, Σούσαν Σαράντον, Μπλέικ Λάιβλι, Τζέσικα Άλμπα, Τζον Μάκενρο, Λέιντι Γκάγκα (!), Σεθ Ρόγκεν, Μόλι Σιμς, η κόρη του Τόνι Σοπράνο, Γουίλ Φέρελ, Ελάιτζα Γουντ, Ράιαν Ρέινολντς, Μάικλ Μπόλτον, Τζον Χαμ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, που είναι κάτι σαν επίτιμο μέλος του συγκροτήματος.

  Είμαι σίγουρος οτι όποιος και αν είσαι, οτι και να ακούς και το "επίπεδο" σου, αν δεν γίνεις φανατικός τους...για κανένα (ένοχο) μισάωρο θα σου αρέσει..
Απόλαυσε ενα δείγμα πιο κάτω λοιπόν
                                                         
                                              

                                                         Ακου

{ 2 σχόλια... read them below or Comment }

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -