Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 17 Μαρ 2012

Ξέρω οτι η "κουλτούρα" και το Ευρώπη είναι η ίδια λέξη, όταν μιλάμε για μουσική, τέχνες γενικά αλλά πάνω απο όλα κινηματογράφο.
  Η γνώμη μου είναι οτι δεν έχω δει χειρότερες ταινίες απο τις "κουλτουριάρικες" ευρωπαϊκές (βλέπε Κυνόδοντας). Ξέρω όμως οτι υπάρχει ελπίδα και για καμιά ταινία που θα τα σπάει πραγματικά....Και περιμένοντας(πολύ) βρήκα αυτήν την ταινία και πιστεύω οτι θα σας εκπλήξει!!!



Τι έχουμε λοιπόν...Όλα τα καλά! Μια αληθινή ιστορία με έναν λευκό τετραπληγικό και έναν μαύρο πρώην φυλακισμένο. 
 Ο τετραπληγικός προσλαμβάνει τον μαύρο για βοηθό και μέσα απο διάφορες ξεκαρδιστικές καταστάσεις ξεκινούν μια δυνατή φιλία που θα κρατήσει για πάντα...
 
  Όπως προείπα είναι αληθινή ιστορία με ηλικό για να γίνει μια ακόμα κλαψιάρικη ταινία...Οι γάλλοι όμως παραγωγοί αποφάσισαν να κάνουν μια απολαυστική κωμωδία με καυστικό χιούμορ αλλά και νόημα!


  Οι «Άθικτοι» θα προβληθούν στην έναρξη του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα, στις 21 Μαρτίου 2012 και αμέσως μετά στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου.
Η ταινία, θεωρείται ήδη παγκόσμια επιτυχία. Μόνο στη Γαλλία, έχει κερδίσει την 3η θέση στο Γαλλικό Box Office όλων των εποχών, πλησιάζοντας τα 15 εκατομμύρια εισιτήρια, μέσα σε 12 μόλις εβδομάδες προβολής


  Εγώ την περιμένω και ξέρω οτι δεν θα με απογοητεύσει....σίγουρα θα είναι μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2012!
                                        Τσέκαρε Trailer και σχολίασε 


 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -