Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 27 Ιουν 2012


Dark Passenger...
Έτσι ονομάζει ο ευφυής αναλυτής διασποράς αίματος, Dexter Morgan (Michael C. Hall), τον κρυφό εσώτερο εαυτό του. Ζούνε μαζί στο ίδιο σώμα και άλλες φορές συχνά άλλες όχι και τόσο, τα ένστικτα του Σκοτεινού Συνεπιβάτη κατακλύζουν τον Dexter και τον οδηγούν στο να βρίσκει απόλαυση και νόημα ζωής στο να δολοφονεί.






Όταν λέμε  συνεπιβάτης, δεν κάτι τύπου The Host, ούτε κάποια διπλή προσωπικότητα. Ο Dexter έχει ανεξήγητες ορμές, τον τραβάει το αίμα και ο φόνος και με την βοήθεια του θετού του πατέρα, ο οποίος αναγνώρισε αυτά τα ένστικτα νωρίς, έμαθε ένα "κώδικα", έβαλε κανόνες στον εαυτό του και άρχισε την καριέρα του ως serial killer.

 Ο κώδικας του Dexter είναι απλός. Σκοτώνει μόνο δολοφόνους. Ανθρώπους που έχουν σκοτώσει παραπάνω απο μια φορά, άλλοι serial killers ή όχι τους οποίους ερευνά και όταν βρίσκει αποδείξεις τους σκοτώνει με την χαρακτηριστική ιεροτελεστία του.

Δουλεύοντας στο ανθρωποκτονιών του Miami και με την αδερφή του Debra Morgan (Jennifer  Carpenter) που είναι επίσης αστυνομικός, ο Dexter, ισορροπεί ανάμεσα στα ένστικτα του, την ανακάλυψη απο τους συναδέλφους του, την προσπάθεια για μία φαινομενικά φυσιολογική ζωή.

Ο Michael C. Hall έχει καταφέρει να δώσει την σωστή ερμηνεία σε έναν πολύ δύσκολο χαρακτήρα, έχοντας την κατάλληλη "ψύχρα" στα μάτια και την ένταση στις κινήσεις. Ο ρόλος είναι πολύ απαιτητικός αφού όλοι η σειρά έχει αρκετό μονόλογο και δίνει έμφαση στην εσωτερική πάλη του πρωταγωνιστή.

Ο Dexter είναι ο τέλειος αντιήρωας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον αγαπήσεις ή τουλάχιστον να μην τον συμπαθήσεις. Συγχρόνως όμως θα μπεις σε έναν σκεπτικισμό ως προς τι είναι σωστό και πιο λάθος. Είναι σωστή η ηθική του Dexter   


Links
Download:Complete seasons 1,2,3,4,5,6
Greek Subs:tvsubtitles.gr









{ 2 σχόλια... read them below or Comment }

  1. exw dei ligo sxedon apo oles ts sezon apo p na arxisw n blepw? aaa kai pote arxizoun oi upolipes sires opos big bang h supernatural?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -