Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 16 Σεπ 2012

Είχα καιρό να προτείνω μια καλή νέα κωμωδία... Βασικά είχα καιρό να δω μια νέα κωμωδία που θα με κάνει να θέλω να την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Το New Girl όμως με κέρδισε απο το πρώτο επεισόδιο. Είναι ίσως η καλύτερη νέα κωμωδία για το  2011-12.

Λίγα λόγια λοιπόν και άμεσο downloading.













Η Jess (Zooey Deschanel) μετά απο ένα άσχημο χωρισμό, ψάχνει για σπίτι. Η αναζήτηση σπιτιού την οδηγεί να συγκατοικήσει με τρεις τύπους, τον έναν πιο ιδιαίτερο απο τον άλλο. 

Για αρχή έχουμε τον Νικ. Έχει παρατήσει την Νομική, είναι τώρα απένταρος και δουλεύει ως μπάρμαν. Είναι ο κλασσικός ρέμπελος τυπάς. Όλοι κάποτε ήμασταν ή έχουμε ένα τέτοιο φίλο.

Δεύτερον έχουμε τον Winston (Lamorne Morris). Μπασκετμπολίστας στην Λιθουανία, έχασε τη δουλειά του και τώρα ψάχνει ξανά τον δρόμο του. Η επαναπροσαρμογή του είναι δύσκολη, αφού πλέον απο αστέρας θα πρέπει να βρει λεφτά για το νοίκι. 

Και τέλος ο Σμιτ. Ο λόγος που αυτή η σειρά είναι ένα επίπεδο πάνω. Εμβληματική παρουσία, ο τύπος που τις ατάκες του στις γκόμενες πρέπει να τις γράφεις και μετά να τις μάθεις... ώστε να μην τις λες ποτέ. Είναι ο κλασσικός τύπος του douchebag που σίγουρα θα λατρέψεις. Βασικά λάθος. Μόνο κλασσικός δεν είναι. Είναι ανεπανάληπτα ιδιαίτερος.

Το χιούμορ είναι απίστευτο και κάθε επεισόδιο ξεκαρδιστικό. Είναι φρέσκο και αυτό οφείλεται στο πρόσωπο της Deschanel που είναι αξιολάτρευτη. Δεν έχει την τέλεια ομορφιά της Cece (Hannah Simone) ούτε είναι τόσο sexy όσο η Angie (Olivia Munn). Είναι όμως απίστευτα γλυκιά και γήινη. Απίστευτα!



Η πρώτη season κύλησε απίστευτα ωραία ενώ η δεύτερη που είναι στην μέση κρατιέται στα ίδια επίπεδα. 





Links
Download: Season 1 full
GreekSubs:subz.tv


         Ααα έχω να πω οτι η Τζες εκτός απο (υπερβολικά) όμορφη είναι και πολύ καλή ηθοποιός.



                                                          Δες ένα τρέιλερ



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -