Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 29 Οκτ 2013

Ένα μικρό διαμαντάκι ανακάλυψα εκεί που δεν το περίμενα. Ψάχνοντας παλιά anime μπροστά μου ήρθε ενα με καλές συστάσεις, παλιό και με θέμα που με μπέρδευε και δεν ήξερα αν θα μου αρέσει ή οχι. Το κατέβασα όμως και έμεινα ικανοποιημένος.


Στο trailer δεν καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις. Μοιάζει περισσότερο με μια "πατάτα", παρά με ένα αξιοπρεπές anime. Περισσότερο όμως δεν σε προδιαθέτει για αυτό που θα ακολουθήσει. 

Μετά απο ένα μέτριο πρώτο επεισόδιο, μεταφέρεσαι 20 χρόνια πίσω, όπου παρακολουθεις, την σταδιακή ανέλιξη δύο φίλων, του Brandon Heat και του Harry McDowell, απο νεαρούς αλήτες σε μέλη της Μαφίας. Είναι μια άριστη μίξη sci-fi, action και horror anime.


 Οι δύο φίλοι θα αντιμετωπίσουν πολλά και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον στόχο τους. Στον δρόμο όμως διάφορες καταστάσεις θα τους αλλάξουν και εμείς παρακολουθούμε την κλασσική ιστορία της Ανύψωσης και της Πτώσης των δύο πρωταγωνιστών.  



Το Gungrave απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, έχει λίγο αλλά καλό χιούμορ, αρκετούτσικη δράση και θυμίζει παραδόξως κλασσικές μαφιόζικες ταινίες. Είναι μια αναζήτηση για το μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για την φιλοδοξία του, την αγάπη, του, την οικογένεια του.

Εγω πάντως το απόλαυσα, αν και δύσκολα του έδωσα την ευκαιρία βλέποντας μη κατατοπιστικά trailer. 

Παρεπιπτόντως ο Brandon Heat συγκαταλέγεται στους πιο badass χαρακτήρες που έχω δει..

.* Ο Brandon Heat είναι βασισμένος στον Brandon Lee (ηθοποιό του The Crow και γιο του Bruce Lee)
* O Big Daddy είναι βασισμένος στον Al Pacino (όταν έπαιζε τον Michael Carleone στο The Godfather Part III).






Το Gungrave μπορείς να το βρεις μεταφρασμένο στα ελληνικά απο την Animeclipse

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -