Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 18 Νοε 2013

To Youtube έχει αναπτυχθεί και στα κανάλια του. Εκπομπές που γίνονται απο μικρά (σχετικά) studio, προσφέρουν δωρεάν τις παραγωγές τους μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας.

Το Youtube δεν είναι μόνο για να βλέπεις videoclip και trailer. Τα λέγαμε με το Mortal Kombat Legacy για τις web series που προσφέρει, τα λέγαμε και με το screen junkies για τις εκπομπές.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα κανάλι και μια εκπομπή που σου προσφέρει ενημέρωση, χαβαλέ και νέα για ταινίες, σειρές, κόμικ, παιχνίδια.





Ο λόγος για το ETC, το υποκανάλι της Machinima. To όνομα του καναλιού είναι τα αρχικά του Entertainment, Technology, Culture και ασχολείται με όλα τα παραπάνω με μεγάλες δώσεις χιούμορ.

Η εκπομπή που παρακολουθώ λέγετε και αυτή ETC. Βγάζουν 4-5 βιντεάκια την εβδομάδα με νέα για ταινίες, σειρές κτλ, ενω κάνουν και διάφορες  αποστολές σε Comic Con και συνεντεύξεις.

Παρουσιαστής είναι ο Khail. Μπορεί να σου φανεί λίγο παπάρας στην αρχή αλλά έπειτα θα δεις ενα πολύ επιτυχημένο χιούμορ.

Στην τελική μιλάμε για 2,30 λεπτά βίντεο, δεν μπορείς να βαρεθείς.

Τα υπόλοιπα show του καναλιού είναι το TFTW-Ten For The Win, που κάνει λίστες με... οτιδήποτε, έχει μεγάλη θεματική οπότε κάτι θα βρεις που να σε ενδιαφέρει.

Τέλος είναι απο τα κανάλια στο Youtube που παρακολουθώ καθημερινά και θα έπρεπε να του δώσεις μια ευκαιρία.

Δες μερικά απο τα τελευταία video τους.



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -