Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 9 Νοε 2013

Η Jungle είναι μια μουσική που έχει κάνει την άνοδο της τελευταία, μέσα σε μια γενική ανάπτυξη της ηλεκτρονικής μουσική.

Συνδυάζοντας στοιχεία του Drum and Bass και της Reggae, το αποτέλεσμα είναι άκρως χορευτικό. Πιο εύκολα θα την κατέτασσεw ως παρακλάδι της reggae πιστεύω, αλλά αυό δεν σημαίνει οτι είναι μικρότερη η επιρροή της DnB. 



Βρήκα πρόσφατα τον Congo Natty. Αφοσιωμένος αποκλειστικά στην Jungle, ο Congo Natty είναι ένας δημιουργός που με την μουσική του θα σε ξεσηκώσει απο καρέκλες, ντιβάνια, βελέντζες και θα σε κάνει να χτυπιέσαι στους ρυθμούς του. 

Το κανονικό του όνομα είναι Michael West και γεννήθηκε στο Totenham του Λονδίνου. Σε όλη τη πορεία του υιοθέτησε πολλά nicknames με τα οποία μπορείς να βρεις κομμάτια του. Κάποια απο αυτά είναι: Rebel MC, Conquering Lion, Congo Natty, Blackstar, Tribe Of Issachar, X Project και Ras Project.


Έχει βγάλει έξι δίσκους με τελευταίον το Jungle Revolution το 2013 και έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς (Damian Marley, Nas Land of Promises- Feat Congo Natty). 




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -