Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 26 Δεκ 2013

Στο στρατόπεδο της FOX γίνεται ο κακός χαμός επίσης. Στο studio που έχει στη κατοχή λίγα αξιέπαινα και με λεφτά francise (Avatar, Terminator) οι ετοιμασίες για το επερχόμενο XMEN: Days of Future Past, έχουν φουντώσει και η ταινία. μάλλον θα είναι άκρως επική




Με το Wolverine που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες, και ήταν σχετικά μέτριο, έγινε και το πρώτο μπάσιμο στο νέο ενιαίο σύμπαν που ετοιμάζει η FOX. 

Στην after credit σκηνή, τον Wolverine σταματάνε στο αεροδρόμιο ο Magneto και ο Dr Xavier, που του λένε οτι τον χρειάζονται επειγόντως καθώς ένας νέος κίνδυνος απειλεί το είδος. 

Εν τω μεταξύ ο Xaviee πέθανε στο XMEN 3 αλλά δεν γαμάς, τον ξαναβάζουμε στο cast. 

Ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες για την νέα ταινία καθώς και το υπεργαμάτο trailer. Για αρχή ξέρουμε οτι μέρος του cast της αρχικής τριλογίας θα έρθει μέσω time travel, σε επαφή με το cast του XMEN First Class, to οποίο διαδραματιζόταν στα 60' και έδειχνε νεαρούς διάφορους όπως ο Magneto, o Xavier, η Mistique και άλλοι. 



Γενικά το trailer φαίνεται γαμάτο, ο Wolverine που είναι παντού και πάντα θα ταξιδέψει στο παρελθόν για να σταματήσει τον κακό Bolivar Trask (Peter Dinklage) με την βοήθεια του νεαρού Xavier, ενώ ο Magneto σιγά σιγά ανακαλύπτει τον κακό εαυτό του. 

Το Days of Future Past θα είναι πολύ δυνατό crossover αλλά η FOX δεν σταμάτησε εκεί με τις εκπλήξεις της. 

Στα σκαριά λοιπόν είναι οι X-Force, Magneto, Wolverine 3, Deadpool (ίσως), XMEN: Apoclypse.!!!

Ας τα πάρουμε με την σειρά. 

X-Force

Οι X-Force είναι μια oμάδα μεταλλαγμένων οι οποίοι έχουν μια διαφορετική, πιο επιθετική και βίαιη προσέγγιση απο ότι οι Xmen. Εκει που θα έλεγαν οι δεύτεροι "Κάτσε να μιλήσουμε", οι X-Force θα ΄τα είχαν κάνει όλα λαμπόγυαλο και μετά θα ρωτούσαν. 

Βασικά μέλη θα είναι φυσικά ο Wolverine, ενω φημολογείται για Cable (τηλεπάθεια-τηλεκίνηση-ταξίδι στον χρόνο), Deadpool (τα πάντα όλα και τα σπάει), Warpath, Colossus, psylocke, Domino και άλλοι. 

Γενικά η ταινία θα είναι φουλ στη δράση και αν αποδώσουν χαρακτήρες σωστά θα οδηγηθούμε σε πολύ ωραίες solo ταινίες. 



XMEN:Apocalypse

¨οπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Brian Singer, η επόμενη ταινία του francise, θα ονομάζεται XMEN Apocalypse. Το όνομα μας λέει πολλά αν και δεν ξέρουμε πολλές πληροφορίες για την υπόθεση. 

Ο Apocolypse είναι ένας απο τους πιο σημαντικούς villain στην ιστορία των XMen και μάλλον θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη DoFP, και θα πάρει τον δρόμο για την εμφάνιση του το 2016 στο sequel.. Η ταινία θα διεξάγεται στα 70'  



Magneto

Η FOX είχε σχεδιάσει εδώ και χρόνια το origin του Magneto, αλλά δεν έγεινε πραγματικότητα το project. Η εμφάνιση του Fassbenter όμως στο First Class ακι η ανοδική πορεία που έχει ο ηθοποιός τους έπεισε να κάνουν το βήμα και να κάνουν solo ταινία για έναν απο τους πιο αγαπητούς κακούς στο Cinema γενικότερα. 


Wolverine 3

Ο Hugh Jackman μάλλον δεν βαρέθηκε να ντύνετε σκληρό αντράκι και θα ντυθεί Wolverine κι για τρίτη solo ταινία, που δεν ξέρω ποιος την ζήτησε, αλλά αυτή την κάνουν. Μάλλον θα γίνονται μέχρι να πάθουμε overdose και να τον βαρεθούμε ή να μεγαλώσει καμιά 20αριά χρόνια και να μην μπορεί να παίξει, αφού ο Wolverine δεν γερνάει. 

Το θέμα είναι οτι η FOX παίζει σε πολλά χρονικά ταμπλώ και δεν ξέρουμε που θα τοποθετήσουν την ταινία και ποιοι θα είναι οι side characters, το οποίο είναι πολύ ποιο ενδιαφέρον απο την ίδια την ταινία. 


Deadpool

Όπως είπαμε και πριν ο Deadpool ίσως εμφανιστεί στο X-Force. Είναι ένας χαρακτήρας που δεν είναι ξεκάθαρα καλός ή κακός. Απλά κάνει οτ γουστάρει, τρολλάρει, και θυμίζει αρκετά τον spiderman στον χαρακτήρα. 

Έχει αρκετή πλάκα και είναι ένας απο τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες γενικώς στα κόμιξ. Ο κόσμος γουστάρει αλλά θα είναι ένα στοίχημα για το studio. Αν όμως το κάνει σωστά θα έχει ένα χαρακτήρα που μπορεί να σηκώσει το franchise στην πλάτη του. 




Αυτά είναι τα πλάνα για τους Xmen απο την FOX, αλλά μην ξεχνιέσαι, η FOX έχει και άλλο project που τρέχει παράλληλα. Ποιο? Οι Fantastic 4 φυσικά!!!

Fantastic 4

Οι 2 ταινίες που είχαν στο cast Jessika Alba και Cris Evans υπάρχουν στην μνήμη μας σαν κάτι που πάει πέρασε. Εκεί στην FOX επέλεξαν να κάνουν ένα σύντομο reboot, όπως έκαναν με τον Spiderman στην SONY και οδεύουν σε νέα πιθανή τριλογία που θα τοποθετείτε στο ίδιο universe με όλα τα παραπάνω project.

Σκηνοθέτης επιλέχθηκε ο Josh Trank, που έκανε το Chronicle, μια superhero ταινία, άκρως ρεαλιστική και που έκανε πολύ καλή εντύπωση. Νομίζω οτι η ρεαλιστική, λίγο σκοτεινή οπτική του Trank θα αναζωογονήσει τους Fantastic 4, ου είχαν καταντήσει αστείο.

Οι πρώτες ταινίες δεν θα έχουν προφανή σύνδεση μεταξύ τους, αλλά σύντομα, ελπίζω, θα οδηγηθούμε σε ένα  μεγάλο crossover event.

Πες μου οτι δεν γουστάρεις να το δεις κάποτε αυτό




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -