Popular Post

Booketo.gr - Giftsets for Book Lovers

Posted by : Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος 6 Φεβ 2014

Μπορεί η Warner/DC να έχει άθλιο προγραμματισμό για τις Live Action μεταφορές της, αλλά όπως τα ξαναείπαμε και για το Flashpoint Paradox, στα animation απλά διδάσκει.

Έχοντας καταλάβει ότι το κοινό είναι οι ενήλικοι έχει αρχίσει να κάνει παραγωγές με σκληρές εικόνες, προσεγμένο σενάριο και με target group, όλους εμάς τους nerd-άκηδες.

Με το reboot που κάνει σε ολόκληρο το comic universe της, που ονομάζεται New 52, κυκλοφορούν σύγχρονες ιστορίες για τα origin των χαρακτήρων, νέες δυναμικές δημιουργούνται ανάμεσα τους και η διάδραση, που έχουν μέσα στις ομάδες που σχηματίζουν, έχει κάτι μέσα από την οπτική του 21ου αιώνα.





Η πρώτη ένωση των all star εξωγήινων και γήινων υπερηρώων γίνεται στην καινούρια animated ταινία: Justice League War. Η ταινία μέσα σε 90 λεπτά είχε από όλα, Origin, γνωριμίες, χιούμορ και πολλές πολλές μάχες.

Στην ταινία λοιπόν εμφανίζονται, ο λίγο ψώνιο (δικαιολογημένα) Superman, ο ανώριμος Green Lantern, ο προσκοπάκος Flash, η πορωμένη στρατόκαυλη (και Ελληνίδα) Wonder Woman. Μαζί τους οι Cyborg και Shazam και φυσικά, ο Batman.

Η πρώτη γνωριμία μεταξύ τους, θα δημιουργήσει εντάσεις, γελάκια και έχοντας στην ομάδα μία και μόνο γυναίκα, όλοι θα της την πέσουν, εκτός από τον Batman φυσικά.

Όλοι οι χαρακτήρες είναι ανώριμοι ακόμα, δεν έχουν τον γνώριμο χαρακτήρα που τους μάθαμε από μικροί και αυτό είναι που μου αρέσει. Πραγματικά δεν θα ήθελα να δω τον Superman να είναι ο απόλυτος θεός της γης και να το παίζει, «εγω δεν σκοτώνω είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου», και επιτέλους να πηδήξει την Wonder Woman.

O αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον Darkseid, αρχηγό του πλανήτη Apokolips. Ο Darkseid σχεδιάζει εισβολή από πλανήτη σε πλανήτη, ρουφώντας τους πόρους και μετατρέποντας τους κατοίκους σε στρατιώτες του.



Οι μεγαλύτεροι ήρωες της γης θα πρέπει να ενωθούν και να συνεργαστούν, με πλήρη αποτυχία αρχικά αλλά βγάζοντας στην πορεία τον κρυμμένο εαυτό τους.

Η ταινία είναι τίγκα στη δράση και το ξυλίκι, πράγμα όχι πολύ κακό, αλλά περιμένω sequel που θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, με περισσότερο ανάπτυξη χαρακτήρων και λίγο διάλογο. Ο Darkseid από την άλλη ήταν ένας σχετικά αδιάφορος αντίπαλος, που ναι ήταν δυνατός αλλά δεν ήταν τίποτα άλλο. Παίζει να είπε δέκα προτάσεις σε όλη την ταινία.

Το θέμα είναι ότι η Warner/DC αρχίζει και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά για τα animation και αυτό μόνο καλό είναι. Το Justice League War, είναι η ταινία που αρχίζει ιδανικά ένα σύμπαν που παίζει να είναι καλύτερο από το cinematic universe που πασχίζουν να δημιουργήσουν.

Download: Justice League War




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © O Αλλοδαπός προτείνει... - - - -